altafswork.nl

gastenboek

13 berichten, 2 pagina's 
24-01-2021
Geplaatst door: Nico Righart

Geschiedenis die voort leeft in beeldtaal.

Kunst die mij boeit verveelt nooit. De stukken die ik van Altaf Kramer in bezit heb, zijn hiervan een sprekend voorbeeld. Met zijn werk, inspiraties en visioenen heeft hij boeiend werk geleverd, waar mensen wereldwijd nog tot op de dag van vandaag van kunnen genieten. Visioenen (welke overigens niet zelden de oorsprong van zijn kunstschepping vormden), gaven kleur aan de diepzinnige spirituele gesprekken die we dikwijls voerden. Daarnaast was hij ook een intens levensgenieter en maatschappelijk gearrangeerd mens.

21-12-2019
Geplaatst door: Joey Lugassy

Painting that was burned in a fire.

Very sad to say that a beautiful painting I had from the artist was burned in a fire and I need to show the value somehow for insurance. Can you send me a basic sale sheet? Or example of any receipt? It was 45cm x 60cm. I am also interested in purchasing another painting. I love Altaf’s work!

23-12-2017
Geplaatst door: Pablo van Dick - Eet-Lokaal

Eet-Lokaal Kunst

Hallo,

Graag komen we nog even met u in contact i.v.m. de kunst voor Eet-Lokaal per januari.

Ik had ook uw voicemail al even ingesproken.

Dank en graag tot ziens!

19-12-2017
Geplaatst door: Nico Righart

Levend houden!

Altaf Kramer is helaas al dik drie jaar niet meer in zijn lichamelijke wezen onder ons. Ik had zelf met Altaf Kramer (evenals velen onder ons) een bijzondere band. Altaf wist zijn diepzinnige liefde voor spiritualiteit te verbinden met liefde, warmte levenskracht humor en verzoening. Hij was professioneel kunstschilder maar ook Soefi-meester. En in deze religieuze uiting bracht hij de krachten van liefde en zachtheid (die dikwijls ook in zijn schilderijen tot leven kwamen) tot elkaar. Deze krachten moeten voortleven in zijn geest. Daar wil ik mij voor inzetten.

03-03-2017
Geplaatst door: Naomi

07-09-2014
Geplaatst door: Josje Lieuwen

EXPOSITIE ZATERDAG 13 SEPTEMBER

Hallo Altaf, leuk je weer gesproken te hebben wij zijn aanstaande zaterdag weer van de partij.
Het belooft weer een prachtige expositie te worden met veel nieuwe werken heb ik gehoord.

Tot zaterdag

30-09-2013
Geplaatst door: joep Beliën

laus et jubilatio

Ik heb diverse keren met veel plezier gekeken naar uw werk ; Met veel klare lijnen , heldere kleuren , soms dromerig Joods . Het hing op een toepasselijke plaats : het Mikwe -museum in Zaltbommel ... ik mocht u daar even ontmoeten en speelde viool - : good memories..

01-09-2013
Geplaatst door: Josje Lieuwen

Boeiend toen, nu en nog meer in de toekomst!

Het zijn de kracht, de liefde en de schoonheid van jou inspiratie die mij iedere dag bij ons thuis weer laten genieten van jou schilderijen. Het is juist deze beleving die jou schilderijen zo boeiend maken en onze dag altijd weer genot schenken.

We komen weer eens snel naar een van je exposities.
Stuur ons even een mailtje als er weer eens een expositie van je in Nederland is.

Dank je Altaf

Josephine Lieuwen

01-07-2013
Geplaatst door: Shelley Benjamin

Beautiful work

Thank you for sending me the flyer about your exhibit. Your paintings are inspiring. I was so glad to hear from you. If you provide me with an email address, I can write to you. - Shelley

10-06-2013
Geplaatst door: Ernest en Astrid Marcus

Lieve ALTAF en BRIGIET.
Wij willen je veel succes wensen en je vertellen dat wij blij zijn met onze 3 schilderijen.Ook het eerste schilderij,wat nu bij Yuri pront is dominant aanwezig.Het blijft prachtig als ik in Frankrijk ben en er na sta te kijken,
want het heeft daar een ereplaats in de kamer.
Lieffs in gezondheid,
A en E